torsdag 1 juli 2010

18 minuter

I dag gick det fort att ta sig till jobbet. Från garage till garage tog det 18 minuter. Anledningen till detta är självklart att många är på semester och att det då är lite bilar på vägarna men också på att jag i dag kunde köra rakt igenom stan eftersom det inte är någon vägtull i juli. Dåliga dagar kan det ta upp till 50 minuter att åka från Helenelund till Globen.

I övrigt kan det noteras att Theo kommit lite ur fas sedan besöket på Skansen i tisdags. Om det beror på att han såg älgar på nära håll, tvingades lyssna på The Ark eller på att han vaknade när vi försökte flytta honom från bilen till sängen – för att efter det bli pigg - låter vi vara osagt. Klart är att han i natt först inte ville somna för att sedan när han väl hade somnat ta beslut om att vakna 03.45. Två timmar senare, efter att ha fått skrika av sig och leka lite på golvet somnade han igen. Det var trötta föräldrar i morse. Sara tog lekvakten under de två timmarna men inte heller jag fick många minuters sömn under de två timmarna. Kanske 18 minuter där också? Theo är inte den som leker tyst ännu…

Under bilturen till jobbet lyssnade jag på In Flames och deras skiva "Soundtrack to your escape". Nedan hittar ni ett smakprov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar